d'ELFT
- Club van 100 -

d'ELFT
Heren 1
d'ELFT
Heren 2
d'ELFT
Heren 3
d'ELFT
Heren 4
d'ELFT
Heren 5
d'ELFT
Dames 1
d'ELFT
Dames 2
d'ELFT
Dames 3
Bert Korevaar
Ellen & Bou Naaborg
Bas den Dulk
Sound Engineering
Negenhuizen
Johan ter Weele
Familie van der Beek
Kaartclub d'ELFT
Zoidberg Solutions
DUO-POWER
FV Installaties
Westenberg Ad Interim +
d'ELFT bedankt de Vrienden van d'ELFT
 

U ook lid van onze club van 100? Mail voor informatie naar sponsor@d-elft.nl!

Vrijwilligers en sponsoring

De vele vrijwilligers onder de leden en ouders van d'ELFT leveren een grote en belangrijke bijdrage aan de vereniging. Zonder deze bijdragen kan onze vereniging niet functioneren. Voor deze sponsoring "in natura" zijn we dan ook zeer erkentelijk.

Sponsoring in club van 100

Van alleen ledencontributies en sponsoring "in natura" kunnen we echter niet al onze plannen realiseren. Financiële bijdragen zijn een absolute noodzaak om een stap hogerop te maken. Wij willen u vragen toe te treden tot de Club van 100. Het lidmaatschap van deze club bedraagt €100,- per seizoen.

Met deze club richten we ons tot familie, vrienden, oud-leden en bekenden van onze spelers, die het waterpolo, zwemmen en zwemsport in het algemeen in Delft een warm hart toedragen en verder tot iedereen die door een financiële bijdrage een extra impuls wil geven aan ons streven, namelijk:

In Delft waterpolo, zwemmen en zwemsport in het algemeen aanbieden, zowel op prestatie- als op recreatief niveau.

Leden van de Club van 100 kunnen rekenen op een "eervolle vermelding" met een naamplaatje op het Club van 100 bord in het clubhuis en op de website. Aan het eind van het verenigingsjaar zal u een uitnodiging ontvangen voor de sponsoren barbecue van d'ELFT waarbij er een aantal leuke prijzen verloot zullen worden onder de sponsoren die onze vereniging steunen.

Steunt u onze vereniging via uw bedrijf of uw werkgever dan zal automatisch de bedrijfwebsite gelinkt worden aan uw naambordje op het digitale Club van 100 bord op onze website.

Mocht u nog vragen hebben, stuur dan een email naar: sponsor@d-elft.nl